DESPRE NOI

DESPRE NOI

Bun venit in universul Arcalei

Pentru ca dorim sa ne cunoasteti mai bine si sa descoperiti filosofia din spatele magazinului Arcalei vom impartasi cu dumneavoastra ideile dupa care ne ghidam. In spatele Arcalei este o echipa de tineri care crede ca fiecare dintre noi este unic si are un stil vestimentar care il reprezinta. De aceea am decis ca toate colectiile si produsele pe care le gasiti la noi sa fie unice. Ele sunt unice nu doar ca imagine, ci si ca materiale si calitate a executiei. Va asteptam in magazin pentru a va vorbi despre ele si despre noi.

Arcalei este reseller EXCLUSIV pentru Romania al brand-ului premium A.M.Couture. Istoria brand-ului A.M.Couture incepe din Italia si este definita de calitatea exceptionala a materialelor folosite, precum si de atentia pentru orice detaliu. Fiecare dintre noi este unic si acest lucru este subliniat de faptul ca fiecare articol vestimentar din colectiile A.M.Couture din magazinul Arcalei este FABRICAT MANUAL EXCLUSIV IN ITALIA. Credem ca exclusivitatea se obtine printr-o suma de principii: respect fata de client, materiale premium, calitate extra, amprenta unica pentru fiecare produs garantata de procesul de fabricatie manual si un stil exuberant.

Arcalei isi propune sa fie alaturi de dumneavoastra in alegerea unui stil care sa va defineasca imaginea personala. Va multumim pentru incredere si va asteptam in magazinul nostru pentru a descoperi A.M.Couture si mult mai mult!

Descopera

0
    0
    Cosul Tau
    Your cart is emptyReturn to Shop