fbpx

Modalitati de plata

In magazinul Arcalei ai o varietate de optiuni de plata, in functie de preferintele tale.


Plateste online cu cardul

Plata cu cardul bancar se poate face la sediul nostru sau online.

Cardurile acceptate sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod VV2/CVC2).

In cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat RON, tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente pentru cardul respectiv.

Procesarea datelor de card se face exclusiv prin intermediul EuPlatesc. Arcalei nu solicita si nu stocheaza detalii referitoare la cardul tau.

Plata cu cardul online sau la showroom-ul Arcalei (POS) efectuata in numele Persoanei Juridice pentru care se emite Factura Fiscala trebuie facuta doar din contul (cu cardul) respectivei Persoane Juridice.

Arcalei vinde online produsele sale prin intermediul serviciilor de plata online ale www.euplatesc.ro. In acest fel putem asigura clientilor nostri un serviciu sigur si eficient de comanda si plata online.

La ridicarea de la sediu a comenzilor achitate cu cardul este necesar sa prezentati un act de identitate valid (factura pe persoana fizica) sau o imputernicire (factura pe persoana juridica). Ne rezervam dreptul de a contacta telefonic titularul contului atasat comenzii inainte de a autoriza livrarea.


Plateste ramburs la livrare
Folosim pentru livrarea comenzilor serviciile de curierat oferite de Urgent Cargus si Fan Curier.

Veti achita comanda numerar in momentul livrarii comenzii.

0