Modalitati de plata

In magazinul Arcalei ai o varietate de optiuni de plata, in functie de preferintele tale.


Plateste online cu cardul

Plata cu cardul bancar se poate face online sau la sediul nostru.

Cardurile acceptate sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod VV2/CVC2).

In cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat RON, tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente pentru cardul respectiv.

Procesarea datelor de card se face exclusiv prin intermediul EuPlatesc. Arcalei nu solicita si nu stocheaza detalii referitoare la cardul tau.

Plata cu cardul online sau la showroom-ul Arcalei (POS) efectuata in numele Persoanei Juridice pentru care se emite Factura Fiscala trebuie facuta doar din contul (cu cardul) respectivei Persoane Juridice.

Arcalei vinde online produsele sale prin intermediul serviciilor de plata online ale www.euplatesc.ro. In acest fel putem asigura clientilor nostri un serviciu sigur si eficient de comanda si plata online.

La ridicarea de la sediu a comenzilor achitate cu cardul este necesar sa prezentati un act de identitate valid (factura pe persoana fizica) sau o imputernicire (factura pe persoana juridica). Ne rezervam dreptul de a contacta telefonic titularul contului atasat comenzii inainte de a autoriza livrarea.


Plateste ramburs la livrare
Folosim pentru livrarea comenzilor serviciile de curierat oferite de Urgent Cargus si Fan Curier.

Veti achita comanda numerar in momentul livrarii comenzii.


Plateste prin transfer bancar

Plata prin transfer bancar se poate face de oriunde, acesta fiind principalul avantaj al acestei metoda de plata. In momentul in care plasati comanda si alegeti ca metoda de plata transferul bancar veti primi un mesaj in care va sunt indicate conturile noastre, unul in EURO si altul in RON. Totodata produsele dumneavoastra sunt rezervate pentru o perioada de 48 de ore, interval de timp in care trebuie sa realizati transferul bancar aferent comenzii respective. Daca in decurs de 48 de ore nu primim confirmarea platii, comanda respectiva va fi considerata anulata si produsele aferente ei vor fi intoarse in stocul magazinului.


Plata la ridicarea comenzii din magazin

Exclusiv pentru comenzile facute cu ridicare din magazin plata se poate efectua la sediul nostru fie platind in numerar, fie platind cu un card bancar.

0
    0
    Cosul Tau
    Your cart is emptyReturn to Shop